febrig

Våran älskade lilla groda har klarat sig så bra från förkylningar & feber mm.
självklart har hon haft perioder där hon har varit täppt & snorig och näsdroppar + näsfridan har "gått varm" , men hon har inte blivit påverkad av det utan det har varit full fart iaf.
Men i morse vaknade Agnes kl: 07.30 drack välling & myste i sängen med oss, lekte sedan med pappa.
Vi var alla tre trötta så vi la oss på sängen tillsammans med katten kl:10.00 OCH ALLA SOMNADE, när Agnes sov till strax efter 13.00 så föstod vi att hon inte var riktigt pigg, febertermometern visade 39,5 grader.
Stáckars våran lilla tjej!!, hon var glad men väldigt "låj", kröp inte runt så mycket utan satt still där vi satte ner hon, men ville helst bara mysa i famnen.
Hon har fått alvedon under dagen för att hålla matlusten uppe, nu sover hon så sött i sängen & vi hoppas på att hon får en bra natt och att hon vaknar feberfri imorgon, när hon somnade hade hon fortfarande 39,5 i feber :(

Det är jättejobbigt när man ser hur tagen hon blir av febern, när man är van en piggelin tjej ;) ,men vi hoppas som sagt att hon är piggare imorgon.
Sjukhusrådgivningen trodde att det var tredagarsfebern som hon har, och då brukar det komma prickar på kroppen 4:e dagen.. så vi får se.


Kommentarer
Postat av: jenny

Men! är agnes också sjuk:( konstigt att dom blev sjuka samtidigt, Tilda fick feber i lördags, hon hade 38,7 nu ikväll. Får se om det kommer nå prickar på Tilda snart då.

kram på er!

2010-11-01 @ 22:35:07
URL: http://jennyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback