kul med hus

Jag skriver ju mest om Agnes, vad vi gör på dagarna och vad som händer i hennes utveckling, men ca två år innan hon föddes så köpte vi ett hus, vi hade letat länge och väl innan vi fann detta hus som vi faktiskt ville bo i. Det är mycket att tänkta på medans man letar, vart?, läget?, ytor?, dagis?, skolor?, pris?... hur mycket är man berädd att göra i renoveringväg? mm...
Vi var båda överens om att vi ville forma mycket själva för att få det som vi önskar.
När detta hus kom upp på tapeten så gick det ganska fort från att vi var på visning till att Vi var dom som fick köpa huset! Det kändes stort!
-Äntligen skulle vi bli husägare!
Men vi visste även att vi hade Otroligt mycket jobb framför oss med renovering, det var som att vrida tillbaka klockan till 70-talet när man klev in här. 

Vi har kommit en bra bit på vägen.. men har fortfarande några stora & tunga renoveringsområden framför oss.
Vi har rivit ut HELA nedervåningen och börjar se ljuset i tunneln där (varje plan är 108kvadratmeter), dränering runtom, inglasad altan på baksidan, badrum, tvättstuga mm är sånt vi har hunnit med & är klar med.
Men spöna om fasaden, bygga altan på framsidan, nytt kök & bygga ut garaget är några saker vi har framför oss.

Agnes är ju uppväxt under renovering, så jag tänkte börja flika in lite om hur det går, just för tillfället går spikpistolen varm på nedervåningen och Agnes sover som en stock i rummet precis ovanför :) Buller, sågning mm sover hon till utan problem! Hon vaggades ju redan i magen till dessa ljud :)




Lite bilder från våran nedervåning.

Kommentarer
Postat av: Johanna

2011-02-07 @ 13:01:48
Postat av: Johanna

Ni är så duktiga och fint har ni det!! Tror du ska få välja tapeter till mig oxå. ;) Hoppas ni haft en fin helg. Många kramar till hela familjen Karlsson/Jönsson. :P

2011-02-07 @ 13:04:23
URL: http://Mamabloggen.net
Postat av: Frida

Oj så himla fint !

Men det visst jag ju innan, men iaf. himla fint har ni :)



KRAAAM!

2011-02-08 @ 07:38:45
URL: http://phridan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback