Helgen i bilder










I fredags var det fantastiskt härligt väder, med strålande sol som värmde som vilken sommardag som helst.
Kusin Alfred kom o hälsade på redan på morgonen, så vi pysslade lite innan vi gick ut o lekte. Lunchen serverades ute, pannkaka & glass. Vi fick främmande av en Mumme som var ute på promenad.
Strax efter kom morbror & morfar också för att hämta Alfred.
Em spenderade vi nere hos kusinerna, där vi hoppade studsmatta och grillade hamburgare. Pappsen hann även hem för att vara med på det.
Och kvällen tillbringade vi hos vänner där barnen först hann med lek innan det blev fredagsmys o kvällning.
Lördagens väder var inte alls lika fint, utan sol & blåst. Men vi var ändå ute i stort sett hela dagen, vi krattade, klippte häcken, planterade och rensade på tomten. 
Söndag, fikafrämmande på fm, jag och Agnes åkte på barnkalas mellan 13-15 , då Sigrid & pappa passade på att skruva lite i garaget, när vi kom hem fick vi besök av Agnes bästa kompis Tilda m fam, så mera lek, fika, middag & fika igen för då kom farbror Uffe & Lena med  presenter till barnen. 
En underbar helg med mycke fina släkt och vänner. Love it!!


Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej Tjejerna
Det var värst vad mycket kul ni har hunnit med på en och samma dag. Bilderna och texten pratar för sig själv vad ni har gjort. Men Agnes inte brukar du väl äta godis. Sigrid det är väl lite för tidigt att skruva i garaget [hi hi]...... Ha det bra. Kram på er båda.

2014-04-18 @ 16:53:27
URL: http://agneslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback