agnes 1 årAgnes = 1år
Detta år har gått så fort på sina håll men ända så har vi levt i en underbar bubbla. Alla steg i Agnes utvecklig från dag ett till idag har varit så fantastik att följa, och vi är så stolt över våran dotter.

Agnes är så stadig på benen så vi trodde att hon skulle börja gå innan hon fyllde ett år, men hon är en liten fegis som tar det säkra före det osäkra, så när vi lirkar ur fringret ur hennes hand så står hon upp men sätter sig sakta ner på huk.
Det var när hon var runt 10 månader som vi och alla runt omkring oss sa " men gud va stadigt hon går"... "hon kommer ju att gå snart" ... men 1 års dagen kom och tjejen är ännu stadigare, men fortfarande lika "feg" :o)
Så det blev inga steg på egen hand innan hon fyllde. (om man inte räknar 1 steg, vilket hon tog hemma hos Annica & Andreas 1 vecka innan 1 års dagen)

Hon pratar otroligt mycke, när hon leker eller bara kryper omkring runt fötterna på oss. Man skulle verkligen vilja veta vad hon säger.. för ibland låter det som en hel berättelse.
På förmiddagarna brukar hon sitta och leka och prata för sig själv länge länge & då är det så mysigt att sitta på sidan om och lyssna & kika på hur hon pillrar på sina saker :)

När hon leker eller grejjer med något så sitter hon ofta på huk, ser så gulligt ut :)hon måste vara väldigt stark i benen.
Jag ska se om jag hittar någon bild  när hon sitter på huk.

Något hon älskar, är att sitta i en klädhög och försöka få på sig plaggen, men strumpor & vantar är favoriten.. hon kan sitta hur länge som helst och försöka få på sig en strumpa. Och hon använder båda händerna när hon försöker trä på den *så duktig*
Min mamma säger att det var min favoritsyssla också, Jag satt tydligen i hallen med byrålådan öppen och provade kläder i timmar. :)

Och en mer pedantisk tjej får man leta efter... minsta lilla skräp hittar hon, vare sig det är på golvet, bordet, filten i soffan mm. så plockar hon upp det med sina smä söta nypor och visar mamma *gullunge*

Mamma, Pappa, mjaoo, titta, och mehh är de hon säger mest.

Detta är väl lite av status för tillfället

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback