kräktes slem

I natt runt 03- tiden vaknade vi av att Agnes kräktes, magsjuka var det första vi tänkte, men hon kräktes bara slem. Vi flyttade över henne till våran säng med hopp om att hon skulle somna om, men hon låg & bökade en halvtimme & sedan kräktes hon igen. Även denna gång bara slem.
Hon var helt slut efter varje gång hon kräkts, grinade  och ville bara lägga sig ner på kudden igen för att sova. Agnes somnade till en stund men sedan kräktes hon igen & så höll det på hela natten.
Först på morgonkvisten sov hon en lite längre stund innan det var dax igen ( ca 45-60min)
09.00 klev vi upp, för pappa hade ringt bvc men där var alla sjuka så vi fick en tid hos doktorn istället 10.30.
Vällingen ratade hon, men var ändå väldigt pigg tyckte jag... i bilen på väg till VC (precis när jag svängt av motorvägen) så tittar hon så bekymmrat på mig & kräks massor alldeles efter. Stackars våran lilla groda.
Allt lät fint när doktorn lyssnade på hon, men vi skulle även ta sänka för att se att hon inte hade någon infektion i kroppen.... det var lååååång kö till LAB och ingen prio för en 1 åring, så två timmar senare är vi på väg hem igen (sänkan visade inget), med en enormt trött tjej som somnade i bilen på vägen hem.
När hon vaknade åt hon gröt, drack vatten & en yoghurt lite senare och det fick hon behålla, så vi hoppas & tror inte att de var magsjuka utan att det är slem som hon har svalt, efter att ha haft hosta en längre tid på nätterna. Det är ju bra att det kommer upp, men man skulle bara vilja trolla bort det istället.
Hon fick en astmamedicin (Ventoline) som är luftrörsvidgande, den ger vi henne innan hon ska sova för att lindra hostan.

Nu ligger våran lillfis och sover och vi hoppas att hon får sova ostört hela natten!!

Kommentarer
Postat av: jenny

men huga lillgumman:( hoppas det inte är kräksjukan!! även om det verkar som att alla speciellt alla barn, har eller har haft den i år.

Fast det låter inte riktigt som det heller om det bara är slem, tilda kräktes ju verkligen det hon hade ätit.



hoppas oavsett vad det är att hon blir bättre snart!

kram på er!

2011-01-18 @ 11:24:45
URL: http://jennyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback