Sportlov

Idag är det Söndag och sportlovets sista dag, vi är nyss hemkomna från fjällen.
Onsdag em packade vi bilen full och styrde till stugan/Risbäck.
När vi åkte hemmifrån var det väldigt lite snö och gräsmattorna tittade fram mer och mer. Men på vägen upp steg snödrivorna & väl framme var det full vinter.
Även om jag tycker att det är skönt att våren närmar sig så är det otroligt skönt att "åka till vintern" för att leka av sig, för att sedan återvända hem till våren :)
Vi har åkt det mesta där uppe...skoter, pulka, spark, skidor längd och slalom.
Agnes hade riktig flyt när vi pimplade, det nappade på bra och hon fick upp ett flertal abborrar.
Innan vi åkte så köpte vi slalomutr. till Agnes så i lördags åkte vi till Borgafjäll för att prova på för första gången.
Vi blev riktigt imponerad när våran lilla skrutt i stort sett helt orädd åkte upp och ner och skrattade även när hon ramlade :) riktigt duktig var hon.
Efter skidåkningen gick vi på afterski och det var Sigrids favorit, hon diggade och dansade så hon nästan studsade ur stolen 💗
Idag när det var dax att städa & packa så grinade Agnes, hon ville inte åka hem. Agnes tyckte att vi kunde stanna ca 40-50 dagar till.

Lite blandade bilder från veckan:

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej Agnes
Vad mycket du och Sigrid har hunnit göra. Vilken fin abborre du har fått på kroken. Vad mycket snö ni har haft och mycket skidåkning. Den verkar du ha fixat väldigt bra. Sigrid ser ut att mysa jätte mycket. Kan mycket väl förstå att du inte vill fara hem.

2014-03-11 @ 21:14:54
URL: http://agneslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback